Újraszerkesztve (a freeblog pedig kapja be!)

Jason, a névtelen utazó

Jason, a névtelen utazó

2017.05.14 A látszat csal - Budapest

2017. december 31. - JasonX2

Ahhoz képest, hogy a belvárosban voltunk, viszonylagos csendben telt el a szombat éjszaka. Viszonylagos, mert ehhez a hodályhoz nem volt elég kulcs, az ajtónak csak az egyik oldalán volt kilincs. Emiatt egy-két ökör, amikor kiment, nyitva hagyta az ajtót, majd visszatéréskor szintén. A recepciós picsa elvolt a haverjaival, bár éjfél körül végre elkussoltak. Reggel az is kiderült, hogy a szobában volt két rizsevő, akik nem zavartatták magukat, és már kora reggel csörömpöltek. Volt egy külföldi középkorú nőszemély, aki szintén nyugodtan zajolt. A maradék két leányzóra nem adtam volna semmit, mégis ők voltak a legcsendesebbek. Habár egy idő után már majdnem anyázott – velem egyetértésben. A látszat csalt.

Tovább

2017.05.13 MM projekt indul - Gödöllő

Amikor 2015 őszén Kisbéren a Mini-Magyarország makett parkban jártunk, akkor még alig néhány épület volt ismerős. Az elmúlt 11 hónap alatt eljutottunk több helyre is. Nemrég újra elmentem ebbe a parkba, és megnéztem, hogy mi az ismerős a 45 makett közül. 13-ig jutottam. A hiányzókat is szeretném felkeresni. Ez egy lehetőség arra, hogy merre induljunk el.

Tovább

2017.04.22 Varázslat Székesfehérváron

Kissé rendhagyóan indult a mai túra. Nem szoktunk éjszakás műszak után reggel elindulni, munka után egyből szintén nem. Most mégis így kellett tenni, bár nem a klasszikus értelemben vett túra volt a mai. Eredetileg szabadnaposak lettünk volna pénteken, aztán megkértek minket, hogy kettőig legyünk bent, úgyis délután akarunk indulni. Hát rendben, idő végül is volt.

Tovább

2017.04.17 Ember tervez - Budapest intro

A tegnap folyamán nagyjából bejártuk Esztergomot. Mivel nem szerettem volna utazótáskával még órákig járkálni a városban, ezért úgy döntöttünk, hogy a reggeli vonattal indulunk vissza. Háztól házig járattal az első Esztergom – Székesfehérvár járattal. Így terveztük. Aztán már a szállón kiderült, hogy nem jár ez a vonat, mert útközben lerobbant a közelben. Maradt az a lehetőség, hogy visszamegyünk a Dezsővel Budapestig, onnan meg majd valahogy.

Tovább
süti beállítások módosítása