Újraszerkesztve (a freeblog pedig kapja be!)

Jason, a névtelen utazó

2019.09.14 Vasparipák a 112-esen

2019. november 03. - JasonX2

Szeptember 14. Jól összejöttek a dolgok. Aznap úgy terveztem, hogy Győrbe utazunk, és ismét megnézzük a Vándor zenekart. De mehettünk volna Budapestre DJ Bobo koncertre. Viszont a keleti végen egy olyan esemény volt aznapra betervezve, ami tényleg egyedülálló, és lehet, hogy soha többé nem lesz.

Tovább

2019.07.26 Megyei jog - Dunaújváros, Érd

Tavaly eljutottunk az utolsó megyeszékhelyre is. A másik lista, ami alapján utazni lehet, az a megyei jogú városok listája. Ebből mindössze öt van, legutóbb úgy terveztem, hogy Sopron készen lesz, de azóta kiderült, hogy van még hova menni arra. Nagykanizsa szerintem megvan, Dunaújvárosban tavaly voltunk, de akkor függőben maradt a dolog, hogy majd egyszer lesz folytatás. Most jött el.

Tovább

2019.07.05 Pilis reload

2007-ben, amikor több év után újra lett kerékpárom, akkor terveztem, hogy tekerek valamerre, de nem a környéken. Mondani sem kell, hogy az agyamentség vitt a pilisi tájra. Tapasztalatnak jó volt. Aztán szinte sehova sem, majd 5 éve volt egy újabb nagyobb beindulás. Miután idekerült jelenlegi helyemre a lovam, akkor felmerült, hogy ezt a pilisi túrát meg kellene ismételni képeket is készítve. A tervek szerint 2017 júniusában került volna erre sor, de aztán több hónapos kényszerpihenő után csak tavaly volt némi kerekezés. Az idő pedig csak telt…

Tovább

2019.06 Víz, zene, virág, hegyek, völgyek, tűző nap, szűk út, Ízirájder ...

Ugyan itt vagyunk már a Dunántúlon lassan négy éve, de csak egyszer kétszer jutottunk el a Balatonhoz, egyszer Tihanynál, egyszer Balatonfürednél, de akkor is csak átkeltünk, strandolás elmaradt. Eddig!

Tovább

2019.06.01 Nagykanizsa

A megyeszékhely látogatás témája lement tavaly ősszel. Maradtak a megyei jogú városok, ezekből van öt, kettőn már jártunk, kettő elérhető közelben van, egy meg majd egyszer… A Balaton túlsó része mintha valami nagyon távoli hely lenne, elég kínkeserves volt eljutni Kaposvárra vagy Zalaegerszegre. Nagykanizsa sem volt jobb helyzetben.

Tovább