Újraszerkesztve (a freeblog pedig kapja be!)

Jason, a névtelen utazó

2019.03.02 és 16 Koncertprelude - Székesfehérvár, Győr

2019. április 27. - JasonX2

A Rockkarácsony után nem nagyon volt már hova menni, és az év eleje amolyan uborkaszezon szokott lenni. Ezúttal március elejéig kellett várni a következő koncertre, ami kicsit iróníkus módon szintén Fehérvár, szintén Lord, szintén Fezen.

Tovább

2016-2018 Vasúti 22-es csapda

Tavaly egy bő két éves országjáró túra „végére” értünk. Eközben nem csak a megyeszékhelyekre jutottunk el, hanem azok állomásaira, pályaudvaraira. A 19 megye, vagyis csak 18, és mivel a fővárosnak nincs teljesen központi pályaudvara, ezért a trió szerepel, plusz Kelenföld is beszáll a játékba, így kijön a 22. Csak a fő állomásokkal foglalkozunk, a környező állomások, megállóhelyek kimaradnak. A rangsorolás elsősorban a külalaknak szól, de a kiinduló vonalak száma is befolyásoló tényező. Sok mindenkinek nem fog tetszeni, főleg, hogy a bezzegnyugatiak is megkapják a magukét – nem kérek elnézést ezért!

Tovább

2018.10.14 Az 5-ös vonal Mór-Székesfehérvár között

Az év a végéhez közeledik, és még mindig nem értem az 5-ös vonal végére. Mivel arra felé volt dolgunk, és az autó is nálunk volt, összekötöttem a kettőt. Mert kerékpárral még messzebb van, mint Pápa.

5os.jpg

Tovább

2018.10.06 Odab*szni 5-ösnek - Mór és vidéke

Miközben még mindig napi két vonat jár az 5-ös vonalon, valahogy annak bejárása folyamatosan tolódik, miközben a 13-ason már rég túl vagyok. Az első felvonás után a második, és egy köztes. Bár folyamatosan ott volt, hogy ’na, most már nekivágok’, de azóta sem történt semmi.

Tovább