Újraszerkesztve (a freeblog pedig kapja be!)

Jason, a névtelen utazó

Jason, a névtelen utazó

Közlemény

2014. június 07. - JasonX2

Az oldal alapvetően azért lett létrehozva, hogy az általam bejárt (és remények szerint még sok leendő) helyekről képes beszámolót nyújtsak. A helyszínek nem mindig spontán lettek kiválasztva, hanem pár esetben valakihez vagy valamihez köthetőek. Bár egy ideje már külön naplózom ezeket az utakat, itt kénytelen vagyok némileg cenzúrázni. Ennek oka néhány volt ismerősöm hisztije, és néhány személy inkognitóját is próbálom megőrizni.

Korábban már volt egy oldalam a freeblogon. Nos, ez az oldal szépen kimúlt, annyit sem mondott, hogy mentsek. Ezúton is kapja be.

freeblog-logo.png

Ha pedig az egészet újra fel kell tölteni, átnézem/átnéztem az egészet. Először is, hihetetlenül sok helyesírási hibát találtam, pedig ez nem jellemző rám. Másrészt próbáltam átfogalmazni az írásokat, mert néhol olyan, mintha valami hülyegyerek írta volna.

Miért pont névtelen utazó a blog címe? Nem tudom, volt az Omegának egy ilyen című száma.

Honnan jött a blogkészítés ötlete? 2009 elején az akkori barátnőmnek szerettem volna ezeket az utakat megmutatni. Így egyszerűbb, mint egy rahedli képet elővenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://nevtelenutazo.blog.hu/api/trackback/id/tr916285174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása